Park 22 Breukelen
Bungalows
Bungalows Type 1
Bungalows Type 2
Chalets
Chalets
Prijzen
Omgeving
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Contact pagina

Aan de website wordt nog gewerkt. Voor eventueel gewenste informatie graag een bericht aan info@park22.nl of bel ons op telefoonnummer

0645 382233.

N.B. Het kan zijn dat de website niet helemaal naar wens werkt op smartphone of tablet.

1 juni 2016

Nieuws

Bungalow Model Breukelen RL70

Recreatiewoning Model Breukelen RL70

De recreatiewoning op Park 22 hebben een veelheid aan mogelijkheden. Dankzij de grote kavels van 400m2 waarop de woning zijn geplaatst blijft er veel ruimte over. De meeste bewoners hebben gekozen voor een extra botenberging.  Door de grote mate van vrijheid bij de bouw, hebben alle bewoners de indeling naar eigen wens kunnen uitvoeren. Ook is er veel variatie in raampartijen, erkers e.d. De moderne recreatiewoningen zijn duurzaam, innovatief en zuinig met energie. Zij voldoen aan alle hedendaagse eisen op het gebied van regelgeving en aan de wensen van de moderne  recreant, die kiest voor comfort, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk recreëren. Bij de bouw van de recreatiewoningen werden duurzame materialen toegepast met een hoge isolatiewaarde en is voor de verlichting gebruik gemaakt van LED om het energieverbruik van de woningen sterk terug te dringen. Kunststof kozijnen met dubbel glas  HR++ die kunnen kiepen en draaien behoren daar ook bij. 


  

De meeste eigenaren hebben hun woning compleet aangeschaft, inclusief zaken die bij andere parken veelal als optie worden opgenomen. Daarbij heeft men eigen wensen ruim kunen invullen. Dat betekent in de praktijk, dat door standaardisering van de luxe opties en de inbreng van eigen ideeën er uiteindelijk allemaal verschillende woningen op hoog niveau op het park geplaatst zijn. Woningen die toch van buiten redelijk gelijk ogen, doch als men in detail gaat kijken woningen die zich toch van elkaar op belangrijke punten onderscheiden. Met de botenberging die de meeste eigenaren naast de woning hebben laten bouwen is er veel extra ruimte gecreëerd. Uiteraard om een boot een plaats te geven, doch ook veel ruimte voor andere zaken, zoals een extra toilet en douche voor bezoekende gasten en bijvoorbeeld een wasmachine en wasdroger.

Luxe uitvoering en compleet

Ook veel aandacht voor de techniek

De woningen hebben veel “technische” extra’s die als standaard opgenomen zijn.

De radiatoren in de hal, slaapkamers, keuken en badkamer zijn voorzien van een thermostaatkraan. Een aantal eigenaren hebben gekozen voor vloerverwarming. In de badkamer vindt u in de douche een Grohe thermostaatkraan die de temperatuur van het water automatisch voor u regelt. Verder vindt u in de badkamers zowel een kwartronde of een rechte douchecabine of een inloopdouche. Een fraai badkamermeubel completeert het geheel.. Binnenshuis ruim voldoende stopcontacten en ook buiten een dubbelstopcontact netjes ingebouwd met binnen een schakelaar om dit stopcontact te activeren. In de keuken hoogwaardige apparatuur van Constructa uit de BOSCH fabrieken. De bewoners hebben voor een eigen variant gekozen voor de keuken. Dat kan zijn met een keukeneiland, een rechte of een haakse keuken.

Buiten vindt u tevens een waterkraan, die ook weer binnen extra kan worden afgesloten.

Een van de belangrijkste eig enschappendie wij standaard voorzien is iets waar u helemaal niets van ziet, doch die de duurzaamheid van de recreatiewoningen aanmerkelijk vergroot. Dat is de geperste systeemvloer van de woning met extra isolatie, die aan de onderzijde werd voorzien van een laag polyester en die voorzien is van een kruipluik.


  

Hieronder treft u afbeeldingen en plattegronden aan van model RL70 in L-uitvoering zoals door TOP Totaal werd geleverd. Wilt u een grotere afbeelding, dan kunt  u deze per e-mail opvragen op info@park22.nl. Direct hieronder aangezicht vanaf de waterkant met botenberging.

Bovenaanzicht Recreatiewoning model R70 de rechte uitvoering

Plattegrond Recreatiewoning model RL70 met optionele erker, oppervlakte 70m2

Afbeelding model RL70 in L-uitvoering gezien vanaf de weg compleet met botenberging

Model RL70 L-uitvoering