Park 22 Breukelen
Bungalows
Bungalows Type 1
Bungalows Type 2
Chalets
Chalets
Prijzen
Omgeving
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Contact pagina

Aan de website wordt nog gewerkt. Voor eventueel gewenste informatie graag een bericht aan info@park22.nl of bel ons op telefoonnummer

0645 382233.

N.B. Het kan zijn dat de website nog niet goed werkt op smartphone of tablet.

1 juni 2016

Nieuws

Recreatiewoning model Breukelen VR70

Recreatiewoning Model Breukelen VR70

Dankzij de grote kavels van 400m2 waarop de woningen werden geplaatst kon in overleg met het Park de beste positie op de kavel worden gekozen.  Ook bij model VR70 was er de mogelijkheid om de indeling naar eigen wens in te vullen. Met één, twee of drie slaapkamers. Met of zonder bad in de badkamer. Een extra toilet of een extra grote keuken. Daarom zijn ook deze woningen allemaal verschillend.

Deze moderne recreatiewoningen zijn duurzaam, innovatief en zuinig met energie. Zij voldoen aan alle hedendaagse eisen op het gebied van regelgeving en aan de wensen van de moderne  recreant, die kiest voor comfort, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk recreëren. Bij de bouw van de recreatiewoningen werden duurzame materialen toegepast met een hoge isolatiewaarde en werd voor de verlichting gebruik gemaakt van LED om het energieverbruik van de woningen sterk terug te dringen. Kunststof kozijnen met dubbel glas  HR++ die kunnen kiepen en draaien behoren daar ook bij. 

  

Luxe uitvoering en compleet met veel aandacht voor de techniek

De recreatiewoning model VR70 is luxe en modern uitgevoerd met veel licht en ruimte. Ook veel “technische” extra’s zijn als standaard opgenomen in de nieuwe recreatiewoningen.

De radiatoren in de hal, slaapkamers, keuken en badkamer zijn voorzien van een thermostaatkraan. De meeste woningen hebben vloerverwarming. In de badkamer vindt u in de douche een Grohe thermostaatkraan die de temperatuur van het water automatisch voor u regelt. Er zijn modellen met een inloopdouche en een fraai badmeubel, of met een bad in de badkamer. Veel stopcontacten en ook buiten een dubbelstopcontact netjes ingebouwd met binnen een schakelaar om dit stopcontact te activeren. In de keuken hoogwaardige apparatuur van Constructa uit de BOSCH fabrieken. Enkele klanten hebben zelf een luxe keuken laten plaatsen.

Buiten vindt u een waterkraan, die ook weer binnen extra kan worden afgesloten.

Een van de belangrijkste opties die wij standaard voorzien is iets waar u helemaal niets van ziet, doch die de duurzaamheid van de recreatiewoningen aanmerkelijk vergroot. Dat is de geperste systeemvloer van de woningen met extra isolatie, die aan de onderzijde werd voorzien van een laag polyester en die voorzien is van een kruipluik.

Foto van een Recreatiewoning model VR70 met botenberging

Hieronder treft u afbeeldingen en plattegronden aan van model VR70. Wilt u een grotere afbeelding, dan kunt  u deze per e-mail opvragen op info@park22.nl. Direct hieronder bovenaanzicht model VR70 met twee slaapkamers en inloopkast.

Plattegrond model VR 70 met twee slaapkamers en inloopkast

Plattegrond model VR 70 met één slaapkamer en keuken aan de andere zijde

Afbeelding model VR 70 met één slaapkamer en botenberging