Park 22 Breukelen
Bungalows
Bungalows Type 1
Bungalows Type 2
Chalets
Chalets
Prijzen
Omgeving
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Contact pagina

Bij de indeling van Park 22 is gezorgd voor een gevarieerde verdeling van het park, waarbij ook een aantal kavels grond beschikbaar kwamen voor plaatsing van een recreatiewoning. Deze kavels zijn met hun oppervlakte van 400m2 ongeveer 2x groter dan de kavels voor de Chalets. Op deze kavels werden recreatiewoningen van 70m2 gebouwd met een inhoud van 200m3 die geleverd werden door TOP Totaal. Op een van de grote kavels is een Chalet geplaatst van 55m2 waardoor een grotere tuin mogelijk werd. Dit grote formaat van de woning gaf de eigenaar veel mogelijkheden voor de indeling van het nieuwe onderkomen, waarin zij zich helemaal thuis zullen voelen. Er zijn woningen met 1 of met een extra slaapkamer.  Ook in de keukens is er veel variatie. De klant kon de keuken naar eigen wens laten inrichten of zelf voor een keuken zorgen. Er zijn ook woningen bij met een kookeiland. Ook de badkamers hebben allemaal een eigen indeling overeenkomstig de wensen van de klant.

Aan de website wordt nog gewerkt. Voor eventueel gewenste informatie graag een bericht aan info@park22.nl of bel ons op telefoonnummer

0645 382233.

N.B. Het kan zijn dat de website nog niet goed werkt op smartphone of tablet.

1 juni 2016

Nieuws

Op Park 22 staan twee typen Bungalows

Recreatiewoningen van 70m2 van TOP Totaal

Foto van  recreatiewoning model VR70

Hierboven ziet u een afbeelding van een rechthoekig model recreatiewoning zoals deze recent werd geplaatst op Park 22. Naast de woning een botenberging, die eventueel extra kan worden geleverd.

Grote raampartijen met enkele schuifpuien. Alternatief kunnen ook openslaande deuren worden gemonteerd. In het middenstuk ziet u een optionele sfeerhaard, die haar straling zowel naar binnen als naar buiten geeft. De oppervlakte van de woning is 70m2 en de inhoud is 200m3. Deze botenberging inclusief gewone berging is bijna 40 m2.

De exclusieve bouwer TOP Totaal, die tevens gezorgd heeft voor het ontwerp van deze bungalows, heeft ook gezorgd voor kwalitatieve en duurzame bouw waarin de nieuwste technologieën werden toegepast. Men heeft passie voor recreatie en heeft met hun inzicht en vakmanschap gezorgd voor een duurzame constructie in een hoge kwaliteitsstandaard. Met ue w nieuwe recreatiewoningen wordt energiezuinig gerecreërd en dankzij het gebruik van onderhoudsvrije materialen is het verblijf op het park ook werkelijk vrije tijd. Een perfecte organisatie en de juiste mentaliteit voor en na de koop zullen zorgen voor jarenlang recreatieplezier.


Er zijn twee basismodellen van de recreatiewoningen, waarop een aantal variaties mogelijk zijn.

Model RL70 in een haakse uitvoering.

Daarnaast een rechthoekig model met vlak dak model VR70.

D woningen werden door de kopers van een kavel grond direct bij TOP Totaal besteld, dat heeft als voordeel dat u alle details rechtstreeks met de fabrikant konden worden besproken en de klant ook garantie heeft direct van de fabrikant.