Park 22 Breukelen
Bungalows
Bungalows Type 1
Bungalows Type 2
Chalets
Chalets
Prijzen
Omgeving
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Contact pagina


TOP Totaal uit Kootwijkerbroek is de constructeur en bouwer van de nieuwe chalets van 55m2 inclusief inpandige berging.  Er is een model voor de linker- en voor de rechterkant van het Park die gespiegeld zijn ten opzichte van elkaar om een zongerichte ligging mogelijk te maken. De moderne kwaliteitschalets zijn duurzaam, innovatief en zuinig met energie. Zij voldoen aan alle hedendaagse eisen op het gebied van regelgeving en aan de wensen van de moderne  recreant, die kiest voor comfort, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk recreĆ«ren. Daarom werden bij de bouw van de chalets duurzame materialen toegepast met een hoge isolatiewaarde en werd voor de verlichting in woonkamer, badkamer, keuken en grote slaapkamer LED-verlichting toegepast om het energieverbruik van de chalets sterk terug te dringen. Kunststof kozijnen met dubbel glas  HR++ die kunnen kiepen en draaien behoren daar ook bij. 


  

De meeste kopers wilden graag hun Chalet direct compleet aanschaffen, inclusief zaken die bij andere parken veelal als optie worden opgenomen. Dat betekent in de praktijk, dat door standaardisering van enkele luxe opties, alle chalets ook luxe op het park zijn gekomen.  Zo werd er gebruik gemaakt van mooi gestileerde voordeuren, een verbrede deur van de keuken met facet glas voor een grotere ruimtelijkheid, geprofileerde deuren voor de overige ruimtes in plaats van vlakke deuren en sierlijsten langs het plafond van de huiskamer en keuken.

  

Luxe uitvoering en compleet

Aan de website wordt nog gewerkt. Voor eventueel gewenste informatie graag een bericht aan info@park22.nl of bel ons op telefoonnummer

0645 382233.

N.B. Het kan zijn dat de website nog niet goed werkt op smartphone of tablet.

Plattegrond Model R1 met 1 slaapkamer

Nieuws

Op Park 22 staan moderne luxe Chalets

Een fabrikant met de juiste mentaliteit

Ook veel aandacht voor de techniek

Ook veel “technische” extra’s zijn als standaard opgenomen in de Chalets of recreatiewoningen.

De radiatoren in de hal, slaapkamers, keuken en badkamer zijn voorzien van een thermostaatkraan. In diverse Chalets is gekozen voor vloerverwarming.  In de badkamer vindt u in de douche een Grohe thermostaatkraan die de temperatuur van het water automatisch voor u regelt. Verder in de badkamer een kwartronde of een rechte douchecabine en een badkamermeubel met 1 of 2 lades. Binnenshuis ruim voldoende stopcontacten en ook buiten een dubbelstopcontact netjes ingebouwd met binnen een schakelaar om dit stopcontact te activeren. In de keuken hoogwaardige apparatuur van Constructa uit de BOSCH fabrieken. De achterwand van de keuken meestal van het zelfde materiaal als het aanrechtblad, waarbij de stopcontacten in een passende kleur werden geplaatst.


Buiten vindt u tevens een waterkraan, die ook weer binnen extra kan worden afgesloten.

Een van de belangrijkste opties die wij standaard hebben voorzien is iets waar u helemaal niets van ziet, doch die de duurzaamheid van de chalets aanmerkelijk vergroot. Dat is de geperste systeemvloer van de chalets met extra isolatie, die aan de onderzijde werd voorzien van een laag polyester en die voorzien is van een kruipluik in de berging.


  

Hieronder treft u afbeeldingen en plattegronden aan van de nieuwe Chalets zoals die door TOP Totaal werden geleverd in de R1 uitvoering voor de rechterzijde van het park. Voor de linkerzijde van het park zijn de afbeeldingen gespiegeld. U kunt deze per e-mail opvragen op info@park22.nl

Plattegrond Model R1 met 2 slaapkamers

Bovenaanzicht Chalet Model L2 - Links

1 juni 2016