Park 22 Breukelen
Bungalows
Bungalows Type 1
Bungalows Type 2
Chalets
Chalets
Prijzen
Omgeving
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Contact pagina

Bij de opzet van Park 22 is een belangrijk onderwerp de kwaliteit van recreëren, die ook tot uitdrukking moest komen in de duurzaamheid van de Chalets en Recreatiewoningen. TOP Totaal kon op alle punten voldoen aan de eisen die door Park 22 aan de nieuwe chalets en recreatiewoningen werden gesteld. Kwalitatieve en duurzame bouw waarin de nieuwste technologieën worden toegepast. TOP Totaal heeft passie voor recreatie en heeft met zijn inzicht en vakmanschap gezorgd voor een duurzaam en energiezuinige constructie in een hoge kwaliteitsstandaard. Met de nieuwe chalets of recreatiewoningen kunnen de eigenaren toekomstbestendig recreëren en dankzij het gebruik van onderhoudsvrije materialen is het verblijf op het park ook werkelijk vrije tijd. Een perfecte organisatie en de juiste mentaliteit voor en na de koop zorgen voor jarenlang recreatieplezier.

Er zijn verschillende uitvoeringen op het park. Het model aan de linkerkant van het park is gespiegeld ten opzichte van het model aan de rechterkant van het park, zodat alle Chalets een zongerichte ligging hebben. Er zijn modellen met openslaande deuren of met handige schuifdeuren. Binnen het concept van de Chalets met een oppervlakte van 55m2 inclusief inpandige berging, was er nog veel vrijheid voor de indeling. De klant kon dus bij wijze van spreken een eigen model creëren. Als er maar één slaapkamer nodig was, dan kon er bijvoorbeeld gekozen worden voor een grotere huiskamer, of kon de keuken een stuk groter gemaakt worden. Ook hebben diverse woningen vloerverwarming in plaats van een traditionele Centrale Verwarming.

  

Verschillende uitvoeringen

Aan de website wordt nog gewerkt. Voor eventueel gewenste informatie graag een bericht aan info@park22.nl of bel ons op telefoonnummer

0645 382233.


N.B. Het kan zijn dat de website nog niet goed werkt op smartphone of tablet.

1 juni 2016

Nieuws

Op Park 22 staan Chalets van TOP Totaal

Eerste klas kwaliteit zowel binnen als buiten

Het ontwerp van de recreatiewoningen en de chalets is trendy en eigentijds en toch ook zeer stijlvol en chique. Onze bouwer TOP Totaal heeft passie voor recreatie en heeft met zijn inzicht en vakmanschap gezorgd voor een duurzame en zuinige constructie in hoge kwaliteit. Met de nieuwe chalets of recreatiewoningen wordt er energiezuinig gerecreërd en dankzij het gebruik van onderhoudsvrije materialen is het verblijf op het park ook werkelijk vrije tijd.

Op alle kavels is een aanlegsteiger gemaakt  en de tuinen rondom de chalets of recreatiewoningen zijn naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor heeft elke tuin zijn eigen gezichtl. 


  

De nieuwe Chalets werden direct door de klant bij TOP Totaal aangeschaft

De eigenaren van een kavel hebben hun Chalet direct aan bij de fabrikant TOP Totaal besteld. De kans op eventuele misverstanden werden daardoor tot een minimum teruggebracht.

Ook garantie op uw nieuwe Chalet komt direct van de fabrikant, die indien gewenst ook kan zorgen voor een 2-jaarlijkse contrôle en eventueel onderhoud van de Chalets.


  

De landtong van meer dan 300 meter lengte biedt royaal de ruimte  met  totaal 11 dubbelgrote kavels van 400m2 voor een  recreatiewoning van 70m2 met een inhoud van 200m3. Daarnaast 24 kavels van 200m2 voor plaatsing van een luxe chalet van 55m2 inclusief inpandige berging. Inmiddels zijn alle nieuwe modellen op Park 22 geplaatst waardoor u ook daadwerkelijkk kunt zien hoe de woningen er uitzien.

Personenauto kunnen bij de woningen geparkeerd worden of direct na de ingang waar zich een ruime parkeerplaats bevindt, zodat de Park 22 bewoners hun auto op eigen terrein kunnen plaatsen. Dat noemen wij: Stijlvol recreëren aan de Loosdrechtse Plassen.

Bussen e.d. zijn niet toegestaan op het park of op de parkeerplaats, behalve op de daarvoor speciaal ingerichte plekken.