Golfclub Old Course Loenen
Sportcentrum Utrecht
Park 22 Breukelen
Bungalows
Bungalows Type 1
Bungalows Type 2
Chalets
Chalets
Prijzen
Omgeving
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Contact pagina

In Breukelen zijn vele sportverenigingen actief. Verblijft u vaak op Park 22, dan kunt u zich bij zo'n vereniging aansluiten. Dat kan bijvoorbeeld om bij watersport te blijven bij de roeivereniging het Galjoen van Nijenrode aan de Vecht.

Houdt u van Golfen, dan kunt u in de Provincie Utrecht maar liefst bij 19 golfbanen terecht. De dichtstbijzijnde vindt u in Loenen aan de Vecht. Dat is Old Course Loenen met 9 holes.




Voor een gezonde toekomst is beweging een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. In de directe omgeving van Park 22 kunt u bij verschillende fitness of sportcenters terecht. In Breukelen zelf kunt u bijvoorbeeld bij van der Valk met een prachtige nieuwe fitness gelegenheid uw conditie op pijl houden, waarbij tevens de mogelijkheid van sauna en een zwembad wordt geboden.




Op 10 minuten afstand kunt u bij Sportcentrum Utrecht naast Fitness van Basic Fit ook diverse binnensporten beoefenen, zoals Squash, Tennis, Snooker en Pool. Indoorsportcentrum SAMSAM speciaal voor kinderen geeft dit sportcentrum nog meer allure. Na het sporten kunt u aan de gezellige bar of in de ruime zitgelegenheden in alle rust napraten met de andere bezoekers van Sportcentrum Utrecht

In de directe omgeving ook veel fitness en sport

In de omgeving van Park 22 zijn veel sportmogelijkheden

Maximaal plezier voor uw kinderen of kleinkinderen bij het eerste speciale sportcentrum voor kinderen: SAMSAM

Aan sport voor volwassenen wordt volop aandacht besteed. Maar voor kinderen? Natuurlijk, de kinderen kunnen naar hockey, voetbal of andere sport. Maar een indoor sportcentrum dat speciaal gebouwd werd voor kinderen waar je maar liefst 18 verschillende sporten kunt beoefenen, dat was er niet. Voor elk wat wils met en voor elkaar. De vele uren die de kinderen doorbrengen met computerspellen en telefoon kunnen in dit sportcentrum voor kinderen weer helemaal worden goedgemaakt.

Een voetbalhal van 1000n2 en een hal voor de andere sporten van 2500m2. De kinderen kunnen naast de verschillende voetbalsoorten op 35 plekken onder meer Basketball, Squash, Hockey, Tafeltennis, Panna, Tennis, badminton, Klimmen en Atletiek beoefenen.

Veel uitdagende sport mogelijkheden, zoals een interactief Toro veld en een Suto goal. Een reuzetrampoline en speedsoccer dragen bij aan een onvergetelijke sportbeleving. Zie SAMSAM.


Terwijl uw kinderen lekker sporten kunt u zelf indien gewenst uw energie kwijt bij Basic-Fit of op een van de 4 Squash banen. Met precisie kunt u op een van de vele Snooker of Pool tafels de ballen laten rollen, of rustig relaxen in een van de zithoeken of aan de leestafel of gezellige bar.