Golfclub Old Course Loenen
Sportcentrum Utrecht
Park 22 Breukelen
Bungalows
Bungalows Type 1
Bungalows Type 2
Chalets
Chalets
Prijzen
Omgeving
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Contact pagina


Vanuit Park 22 kunt u natuurlijk stijlvol recreëren aan de Loosdrechtse Plassen. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden.

Met de boot vaart u vanaf de Plassen zo de Vecht op, die u richting het Noorden via Nieuwersluis, Loenen en Weesp naar Amsterdam brengt. Gaat u de andere kant op, dan komt u via Maarssen in het hartje van de stad Utrecht terecht met haar mooie verdiepte grachten met de vele gezellige terrassen langs het water.


Uw eventuele kinderen of kleinkinderen vermaken zich natuurlijk in of rondom het water of op een van de eilanden op de Loosdrechtse Plassen. Maar ook als het weer een keer wat minder is, is er in de directe omgeving genoeg te doen. In Breukelen is het genieten in een recent verbouwd subtropisch zwembad 't Kikkerfort en op 10-15 minuten rijden een speciaal sportcentrum voor kinderen waar ook u zich zult vermaken: SAMSAM. Onder aan deze pagina leest u er meer over.


Houdt u van wandelen, dan kunt u een flink aantal routes uit stippelen in alle richtingen., langs water of tussen de weilanden door. Ook in het bos Over Holland, Gunterstein en de Sterrenschans is het leuk wandelen in de vrije natuur. Wilt u eens met een groep gaan wandelen, dan vindt u in Breukelen en Maarssen wandelgroepen die enkele keren per week op stap gaan.


Gaat u liever op de fiets? Dan bent u in de omgeving van Park 22 in uw element. Van hieruit fietst u de hele provincie door en heeft u een grote variëteit aan mogelijkheden. Voor de bossen fietst u naar de Lage Vuursche of Amelisweerd. Voor de polder en langs het water kunt u alle kanten op. En als u naar wat reuring op zoek bent, dan fietst u zo naar Utrecht, Hilversum of Amsterdam. Op de fiets trekt u daar afhankelijk van uw snelheid 3 kwartier tot een uur voor uit.


In Utrecht of Amsterdam bent u snel en makkelijk met bus of trein of met de auto in een kwartier alwaar u uitgebreid kunt winkelen, musea bezoeken of een toertocht of rondvaart maken om al het moois te ondergaan.


Het zou ook kunnen dat u toe bent aan een dagje aan het strand. U stapt in de auto en 45 minuten later, als er geen files staan, bent u in Noordwijk aan Zee.

In Breukelen zijn vele sportverenigingen actief. Verblijft u vaak op Park 22, dan kunt u zich bij zo'n vereniging aansluiten.

Houdt u van Golfen, dan kunt u in de Provincie Utrecht maar liefst bij 19 golfbanen terecht. De dichtstbijzijnde vindt u in Loenen aan de Vecht. Dat is Old Course Loenen met 9 holes.


Voor een gezonde toekomst is beweging een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. In de directe omgeving van Park 22 kunt u bij verschillende fitness of sportcenters terecht. In Breukelen zelf kunt u bijvoorbeeld bij van der Valk met een prachtige nieuwe fitness gelegenheid uw conditie op pijl houden, waarbij tevens de mogelijkheid van sauna en een zwembad wordt geboden.


Op 10 minuten afstand kunt u bij Sportcentrum Utrecht naast Fitness van Basic Fit ook diverse binnensporten beoefenen, zoals Squash, Tennis, Snooker en Pool. Indoorsportcentrum SAMSAM speciaal voor kinderen geeft dit sportcentrum nog meer allure. Na het sporten kunt u aan de gezellige bar of in de ruime zitgelegenheden in alle rust napraten met de andere bezoekers van Sportcentrum Utrecht

In de directe omgeving ook veel fitness en sport

Aan de website wordt nog gewerkt. Voor eventueel gewenste informatie graag een bericht aan info@park22.nl of bel ons op telefoonnummer

0645 382233.

N.B. Het kan zijn dat de website nog niet goed werkt op smartphone of tablet.

1 juni 2016

Nieuws

Park 22 ligt in een prachtige omgeving

Vanuit Park 22 kunt u alle kanten op

De Koningsroute

Een nieuwe fiets- en vaarroute in de Gemeente Stichtse Vecht. Een route die door alle kernen van de Gemeente loopt met een lengte van 75 km voor de fietsers. De route werd in kaart gebracht door route-ontwikkelaar Juliette Donker-Duijnstee van cultureel bureau Vecht Exclusief. Meer informatie vindt u hier.

Voor het voorjaar

Maximaal plezier voor uw kinderen of kleinkinderen bij het eerste speciale sportcentrum voor kinderen: SAMSAM

Aan sport voor volwassenen wordt volop aandacht besteed. Maar voor kinderen? Natuurlijk, de kinderen kunnen naar hockey, voetbal of andere sport. Maar een indoor sportcentrum dat speciaal gebouwd werd voor kinderen waar je maar liefst 18 verschillende sporten kunt beoefenen, dat was er niet. Voor elk wat wils met en voor elkaar. De vele uren die de kinderen doorbrengen met computerspellen en telefoon kunnen in dit sportcentrum voor kinderen weer helemaal worden goedgemaakt.

Een voetbalhal van 1000n2 en een hal voor de andere sporten van 2500m2. De kinderen kunnen naast de verschillende voetbalsoorten op 35 plekken onder meer Basketball, Squash, Hockey, Tafeltennis, Panna, Tennis, badminton, Klimmen en Atletiek beoefenen.

Veel uitdagende sport mogelijkheden, zoals een interactief Toro veld en een Suto goal. Een reuzetrampoline en speedsoccer dragen bij aan een onvergetelijke sportbeleving. Zie SAMSAM.


Terwijl uw kinderen lekker sporten kunt u zelf indien gewenst uw energie kwijt bij Basic-Fit of op een van de 4 Squash banen. Met precisie kunt u op een van de vele Snooker of Pool tafels de ballen laten rollen, of rustig relaxen in een van de zithoeken of aan de leestafel of gezellige bar.