Golfclub Old Course Loenen
Sportcentrum Utrecht
Park 22 Breukelen
Bungalows
Bungalows Type 1
Bungalows Type 2
Chalets
Chalets
Prijzen
Omgeving
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Toerisme
Contact pagina

In Breukelen zijn vele sportverenigingen actief. Verblijft u vaak op Park 22, dan kunt u zich bij zo'n vereniging aansluiten.

Houdt u van Golfen, dan kunt u in de Provincie Utrecht maar liefst bij 19 golfbanen terecht. De dichtstbijzijnde vindt u in Loenen aan de Vecht. Dat is Old Course Loenen met 9 holes.


Voor een gezonde toekomst is beweging een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. In de directe omgeving van Park 22 kunt u bij verschillende fitness of sportcenters terecht. In Breukelen zelf kunt u bijvoorbeeld bij van der Valk met een prachtige nieuwe fitness gelegenheid uw conditie op pijl houden, waarbij tevens de mogelijkheid van sauna en een zwembad wordt geboden.


Op 10 minuten afstand kunt u bij Sportcentrum Utrecht naast Fitness van Basic Fit ook diverse binnensporten beoefenen, zoals Squash, Tennis, Snooker en Pool. Na het sporten kunt u aan de gezellige bar of in de ruime zitgelegenheden in alle rust napraten met de andere bezoekers van Sportcentrum Utrecht.

In de directe omgeving ook veel fitness en sport

Aan de website wordt nog gewerkt. Voor eventueel gewenste informatie graag een bericht aan info@park22.nl of bel ons op telefoonnummer 0645 382233.

N.B. Het kan zijn dat de website nog niet goed werkt op smartphone of tablet.

1 juni 2016

Nieuws

Park 22 ligt in een prachtige omgeving

Prachtige wandelroutes

De Koningsroute

Een nieuwe fiets- en vaarroute in de Gemeente Stichtse Vecht. Een route die door alle kernen van de Gemeente loopt met een lengte van 75 km voor de fietsers. De route werd in kaart gebracht door route-ontwikkelaar Juliette Donker-Duijnstee van cultureel bureau Vecht Exclusief. Over enige tijd wordt er ook een wandelroute aan toegevoegd.

Voor het voorjaar

Er zijn altijd wel een paar mooie droge dagen, die zich uitstekend lenen voor een dagje fietsen. De omgeving van Park 22 aan de Loosdrechtse Plassen is daarvoor een geweldige uitvalsbasis. Op het park zelf staat een grote overzichtskaart van de omgeving waar u zelf een route kunt uitstippelen. Uiteraard kunt u dat ook op uw telefoon of tablet doen. Wij helpen u op deze website een handje met een aantal fraaie routes die van uw dag een onvergetelijke dag zullen maken.


Het Nationaal Landschap Rivierengebied, een bosroute met paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld en de Lage Vuursche, of geniet van een route door hartje Utrecht met haar gezellige terrassen of kies voor de Utrechtse Heuvelrug, de Leusderheide of rond Kasteel de Haar.